CTDint ustvarja investicijske priložnosti, ki temeljijo na podjetniških načelih, oblikovanih glede na naložbene cilje naših naročnikov. Zanimajo nas različna področja, osredotočamo pa se predvsem na nepremičnine, sodobno kmetijstvo, turizem in zeleno energijo.

Razvoj trga
Investicijska priložnost
Arhiv
CTDint skupaj z Greenhouse Investment Group verjame, da lahko s spremembo načina, kako gledamo na naše odpadke in njihov odnos z okoljem, zberemo in “rešimo” dragocene dobrine za recikliranje in jih prodamo nazaj v različne dobavne verige ter tako začrtamo pot v prihodnost brez oškodovanja naše zemlje. Skupaj z Greenhouse Investment Group imamo pravice za hidrometalurški postopek naslednje generacije, ki ga je razvil naš avstralski partner Neometals Limited (Neometals) za recikliranje litij-ionskih baterij (LIB) primarno za baterije s kemijsko sestavo: LCO, NCA in NCM. Iščemo ustrezne partnerje/lokacije v Evropi za postavitev naših centrov za drobljenje in/ali rafiniranje, pri čemer se osredotočamo na Skandinavijo, Italijo, Slovaško, Združeno kraljestvo ter celoten Balkan.
Villa Rašica stoji v bližini strogega centra Dubrovnika, prestižni hoteli so oddaljeni le nekaj metrov. Nekdanja poletna rezidenca iz 16. stoletja stoji na enem izmed zadnjih gradbenih zemljišč v mestu. Na voljo za zaseben ali poslovno/turističen namen z dodatno možnostjo gradnje. Cene zemljišč v Dubrovniku znašajo 3000,00 EUR/m2 ali več.
Ekskluziven nepremičninski projekt na enem izmed zadnjih razpoložljivih gradbenih zemljišč v Portorožu. Zemljišče ima potrjen občinski prostorski načrt za poslovno/turistične namene z 260+ parkirnimi mesti pod samim objektom.
Kompleks je predviden na lokaciji zemljišč podjetja BENECO d.o.o., na katerih je cca. 50.000 m2 namenjenih za potrebe kompleksa in podpornih dejavnosti (naravni bazen, rekreacijska območja, bungalovi, zeliščni vrtovi…). Izgradi se lahko: hotel, termalno-medicinski center, porodnišnica, dom za ostarele, vaorvana stanovanja…
Projekt naselje Belle Istra je zasnovan v slogu istrske vasi z  devetimi BIO, nizkoenergetskimi, ločenimi vilami. Področje ima posebno podnebje, ki zelo ugodno vpliva na ljudi z zdravstvenimi težavami, je odlična lokacija za starejše prebivalstvo. Gostovanje mednarodnega sejma pršuta, ki ga organizira občina Tinjan, je sedaj že tradicionalni dogodek znan po skoraj celem svetu (leta 2006 so prejeli naziv »občina istrskega pršuta«).